16:10

Pixbo Wallenstam IBK F04 Röd

PW IBF F03 Röd - PW IBK F04 Vinst med 6-0

En väl genomförd match mot våra duktiga 04'or.
Även denna match var passningsspelet bra och med detta som bas kontrollerade vi matchen.
Långsamt men säkert drog vi ifrån i målprotokollet.
Periodsifforna skrevs till 3-0, 2-0,1-0 och detta speglar också matchen, där vi startar i ett bra tempo, men går ner lite när det känns att vi har kontroll. 04'orna fick till mer spel under senare delen av matchen, men det kändes som om vi hade bra koll på dem hela tiden och vi skapade mycket chanser under hela matchen.
Detta var en lagseger, men det var Nellie som producerade mest denna eftermiddag.
Ett imponerande facit för henne: Först gjorde hon hattrick i första perioden och avslutade sedan matchen med ett frislagsmål när det var 4 sekunder kvar.
Att vi höll nollan bakåt också var kul och det var inte en slump, utan ett resultat av bra försvarspel med kloka backar och en bra målvakt.